PONUDE

Onlajn radionice namenjene su deci koja su iz dijaspore ili iz nekog drugog razloga ne mogu da dođu na tretman (bolest, udaljenost, problem sa kretanjem, zauzetost).

Vrlo su efikasne i štede vreme, novac i energiju.

Postoje tri vrste online radionica:

1. Online radionice za decu do 4 godine starosti koje su osmišljene tako da roditelji dobijaju detaljna i konkretna uputstva šta, kako i koliko da rade sa decom kako bi progovorila. Tretmani ukljucuju vežbe, video klipove i materijal za rad.

2. Online radionice za korekciju glasova rade se direktno sa decom od 4 godine starosti, tako sto dete prati instrukcije preko skajpa ili zuma i izgrađuje svoj govor. Dete dobija video klipove po kojima uvežbava ono što je naučio sa logopedom, samostalno ili sa roditeljem.

3. Radionice za učenje srpkog jezika, tradicije i kulture, namenjene deci iz dijaspore (individualni i grupni). Deca kroz zanimljive interaktivne materijale i prezentacije prillikom direktog rada putem Skajpa ili Zoom-a, usvajaju izgovor glasova, pismo, proširuju fond reči, uče pravopis i gramatiku našeg jezika.

U pitanju su intenzivni tretmani koji za najkraće moguće vreme dovode do željenog rezultata.

Vežbe oralne praksije i još zanimljivih videa možete pogledati na jutjub kanalu Centar za razvoj obrazovanja i kulture 

Voditelj radionica je Tijana Milisavljević, profesor razredne nastave, master defektolog-logoped, a detaljnu biografiju možete pročitati ovde

Za sve dodatne informacije, pišite na tijanamilisavljevic@yahoo.com, tijanamilisavljevic87@gmail.com ili office@crok.rs